13 augusti 2011

Lite fisk, lite drag och en stor låda

Idag har det blivit två timmars fiske på Trollebo (Slätbaken) tillsammans med svåger och bror. Blev en rätt lyckad tur får man säga. Svågern som inte fiskar allt för ofta fick äran att dra två stycken. Själv drog jag två och brorsan blev utan. Inga monster men väldigt roligt med fisk.

Nöjd fiskare. Som sagt inget monster.
Dagens första, tagen på bryggan. 
Väntar på leverans med lite nya grejor som jag handlat på nätet. Lite nya glasögon, mörtstugor och framförallt drag. Oscar har redan fått sin leverans. Fina prylar.Bland annat en ny väska modell större. Han har även gjort en hink som man kan hänga dragen på när man fiskar som sedan underlättar när man ska tvätta dem efter fisketurerna. En sådan hink går lös på 300 på nätet. Nu med en borr och en billig hink från Biltema gick det på 40 kronor.

Går i lite saker i Oscars nya väska.
Nya spinnerbaits.
Oscars nya uppfinning. Strålande!
Buster Jerk går alltid åt. Skitmört är bäst, köpt i både Sink och Shallow.
Oscars gamla väska bredvid den nya. Den gamla var stor....
I Hageby Centrum så finns det en sportbutik som gått i konkurs efter typ tre månader. Finns en del fiskesaker. Införskaffa i ett abborrespö för 300 och två Westin Jätte för 89 kronor styck. Ringde Oscar som gjorde samma beställning. Köpte även en analog våg för en billig peng, har haft lite problem med våra digitala de senaste gångerna.

Oscars konkursprylar.
Andreas konkursprylar.
Blir en tur ikväll också förhoppningsvis. Östlig vind här i Slätbaken, perfekt!

Skitfiske på er!

/Andreas

1 kommentar:

popi/142 sa...

hej vad för väska är det oskar inhandlat? såg stor o rymmlig ut om det nu är 3730 plano boxar i den